HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF درمان بیماری خود ایمنی دکتر خیراندیش

Helping The others Realize The Advantages Of درمان بیماری خود ایمنی دکتر خیراندیش

Helping The others Realize The Advantages Of درمان بیماری خود ایمنی دکتر خیراندیش

Blog Article

اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.

وزن مناسب را حفظ کنید: داشتن چاقی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری های خود ایمنی، به ویژه در فردی که دارای استعداد ژنتیکی است، شناسایی شده است.

می‌توانید آب آن را بگیرید و میل کنید. البته مقدار آن نباید از ۱۵ گرم در روز بیشتر شود.

دانه‌های تربچه به‌عنوان یکی از درمان‌های خانگی موثر برای بیماری پیسی و دیگر عفونت‌های پوستی درنظرگرفته شده‌اند. استفاده منظم از دانه‌های تربچه بر نواحی آسیب‌دیده پوست می‌تواند لکه‌های سفید را کم‌رنگ‌کند و با ازبین‌بردن سلول‌های پوستی مرده و تحریک تولید سلول‌های پوستی جدید به خلاصی از عفونت کمک‌می‌کند.

بروز علائم دیابت نوع ۲ ممکن است چند سال طول بکشد. برخی از افراد متوجه هیچ یک از علائم آن نمی‌شوند.. اگرچه کودکان و نوجوانان بیشتر و بیشتر به آن مبتلا می‌شوند اما دیابت نوع ۲ معمولاً در بزرگسالی شروع می‌شود.

گیاهی همیشگی است و ریشه‌ی آن برای کاهش قندخون بسیار ارزشمند است.

تخم شنبلیله حاوی یک نوع آمینو اسید به نام هیدروکسی‌ ایزولوسین ۴ است.

فعالیت بدنی منظم و تحرک در طول روز می‌تواند به بهبود فشار خون کمک کند. برعکس، نشستن برای مدت طولانی می‌تواند باعث کاهش فشار خون شود.

باید این درمان را چندبار در هفته به‌مدت یک یا دوماه تکرارکنید. اگر به بیماری پیسی درمان جدید بیماری خود ایمنی دچارید، به‌یادداشته‌باشید که پوست‌تان به آفتاب حساس است.

در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.

همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابل‌توجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک مشورت کنید.

اگر ضربان قلب به‌اندازه کافی افزایش پیدا نکند، یا این که رگ‌های خونی به‌اندازه کافی منقبض نشوند تا بتوانند فشار خون را حفظ کنند، فرد افت فشار خون و علائم آن را تجربه می‌کند.

در این اختلال ایمنی، سیستم ایمنی بدن به یک عامل طبیعی واکنش بیش از حد نشان می‌دهد به طوری که ممکن است به بافت و سلول‌های سالم بدن آسیب بزند. یک مثال از این اختلال شوک آنافیلاکتیکی است که بدن در شرایط شوک آنافیلاکتیکی، به یک آلرژن پاسخ می‌دهد که می‌تواند تهدید کننده زندگی باشد. در شوک آنافیلاکتیکی سیستم ایمنی نسبت به یک محرک طبیعی مانند غذا یا برخی از داروها واکنش بیش از حد نشان داده و باعث بروز آسیب‌هایی به بدن می‌شود که به صورت تورم در این شوک قابل مشاهده هستند.

سطح استرس خود را مدیریت کنید: استرس ممکن است در ایجاد بیماری های خودایمنی نقش داشته باشد، بنابراین کاهش استرس مهم است.

Report this page